Épület-, berendezés- és energia management

Épület- és berendezés management

Mérnökeink és technikusaink széleskörű ismeretei a komplex rendszerek összehangolt működését illetően hasznára lehet Önnek berendezéseinek üzemeltetésében. Áttekinthető szabályozástechnikai és dokumentációs struktúra segíti a mindenkori gazdaságossági és műszaki felügyeletet, a lehető legkisebb ráfordítással.

Szerviztechnikusaink és karbantartó személyzetünk elvégzi az összes szükséges műszaki karbantartási tevékenységet az Ön épületeiben.

Az elemek állapotának és működésének részletes felmérése, illetve az elvégzendő munkák meghatározása a kulcs az Ön létesítményének sikeres és költségkímélő üzemeltetéséhez. Ezzel a tevékenységgel megkönnyítjük az Ön saját karbantartó személyzetének munkáját.

Tevékenységünk:

  • Műszaki karbantartás és állagmegőrzés az épület minden berendezésére, fűtéstől a tűzjelző rendszerig
  • Hibajegyzékek készítése, garanciális javítások lebonyolítása
  • Berendezések távfelügyelete
  • Ügyelet 24-órás készenléttel és rövid kiszállási idővel

 

Energia management

Jelen gazdasági és szabályozói körülmények között a gazdálkodó szervezetek különösen érzékenyek az energia költségekre. Energia management szolgáltatásunk segítségével vállalkozása energiafelhasználását olyan gazdaságossá alakítjuk, amennyire csak lehetséges.

Tevékenységünk:

  • monitoring szolgáltatás, amelynek igénybevételével lehetővé válik, hogy a jelenlegi működési kereteken belüli – műszaki beruházást nem igénylő – tarifális és szerződéses optimalizációs lehetőségeket tárjunk fel és használjunk ki
  • szükség esetén ajánlatok bekérése, megfelelő szállítói kör kiválasztása, szerződéskötés, illetve a későbbiekben folyamatos kapcsolattatás az energiaszolgáltatókkal (közművek)
  • a felhasznált energia mennyiségének és költségének folyamatos ellenőrzése, nyomon követése és rögzítése
  • energiaprognózis készítése meglévő és várható adatok alapján, ezáltal hatékony energiagazdálkodási rendszer kialakítása

Cégünk az EN 16001 és az ISO 50001 szabványok irányelveinek alapján dolgozik. A vizsgált objektum üzemeltetési jellemzőinek átvizsgálásával számos lehetőség adódik villamos energia-, gáz- vagy hő felhasználás csökkentésére. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az energetikai beruházások terén, ezért szükség esetén a beruházások kivitelezését és üzemeltetését is vállaljuk.