Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk nemcsak szakmai téren igyekszik maximális szolgáltatást nyújtani. Vállalati értékrendünk szerves részét képezi a társadalmi felelősségvállalás. Sikeres vállalatként kötelességünk, hogy felelősséget vállaljunk a társadalomért, a környezetünkért, és hogy segítsünk nehéz helyzetekben is az arra rászorulóknak és a bajba jutottaknak.

Az MBT04 Kft. az idei évben két intézményt támogat:

Reménysugár a Beteg Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány már 13 éve segíti Magyarországon a rászoruló egyéneket és közösségeket. Céljai közé tartozik az egészség megőrzésében, betegségek megelőzésében, a rehabilitációs tevékenységben való közreműködés, segítségnyújtás. Az Alapítvány kiemelt programja a hazai kórházak műszerezettségének támogatása.

A cégünk által felajánlott összeget az alapítvány a SOTE II sz. Tűzoltó utcai Gyermekkórház berendezéseinek fejlesztésére fordítja.

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Tevékenységük fő célja, hogy az orvosi eljárásokat kiegészítve minél több gyermeknek segítsen abban, hogy a kórházban töltött időt testileg és lelkileg könnyebben átvészeljék. Arra törekszenek, hogy a gyógykezelés idején is a lehető legjobb életminőséget biztosítsák a beteg gyermekeknek. A Minden jó Ház a kórházon kívüli rehabilitációs programjukban kiemelkedő helyet foglal el, ahol terápiás lehetőségekkel várják a gyermekrákkal küzdő kis betegeket. Adományunkkal az alapítvány kórházi rehabilitációs programját kívánjuk támogatni.

A 2013-as évben a következő szervezeteket, alapítványokat támogattuk:

  • Energetikai Szakkollégium
  • Európalánta Egyesület „Élményösvény” programja
  • Gyermekvilág-Ágyszínház Alapítvány